in - bingkai
Selangor Wedding photographer, jurufoto kahwin Selangor, jurugambar perkahwinan,
By: in bingkai

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 23-Feb-2010 10:11 Email | Share | Bookmark
Pernikahan Faezah & Am




























Lame betul tak update gamba.. maklumla awal tahun masih lagi de tempias musim perkahwinan, kali ni shoot untuk http://mawaranggun7.fotopages.com/ di seksyen 7 Shah Alam, di temani oleh krool ( http://ac-krool.fotopages.com/ ) dan Faiz ( http://faizghazali.blogspot.com/ ). Mereka ni sangat hebat, segan lak aku.. huhu. Sehari sebelum majlis aku dah call faezah untuk begitau beliau simpan tenaga n rest dengan cukup, cos sok aku nak dera die orang time outdoor. Tapi tak sangka aku,kerul n faiz yang flat, bayangkan shoot pukul 2 petang dengan cuaca yang sangat panas sekarang. Mau tak kene darah tinggi..hehe, nway tahniah buat Faezah n Am, smoga berbahagia.. Thanx to Mawar Anggun7, Kerul n Faiz..

ShahFazrie Miskon
Photographer
In-Bingkai Wedding Photographer
Mobile : +60192726622
Email : in.bingkai@gmail.com
Facebook : Shahfazrie Miskon
Flickr :http://www.flickr.com/photos/eirzaf


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net