in - bingkai
Selangor Wedding photographer, jurufoto kahwin Selangor, jurugambar perkahwinan,
By: in bingkai

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 8-Dec-2009 14:44 Email | Share | Bookmark
D' LAMBRETTA

Event : Post Wedding
Venue : Bukit Rahman Putra sungai Buloh / Capsquare
Official Photog: http://shairulfaiz.com
Tag Photog: Shahfazrie, Qayyum Soberon, Akmal Adnan


Setelah beberapa lame in-bingkai muncul barulah saya mempunyai kesempatan untuk menulis beberapa patah ayat di fotopages kami ini.Ok, saya mendapat jemputan Qayyum untuk merakam kan post wedding bersama Akmal Adnan, Shairul Faiz dan kawan beliau(tak tahu nama). Memang sangat teruja bile mendapat jemputan dari mereka, maklum la sume hebat-hebat. Pasangan Al-Malik dan Raihan telah di ijab kabulkan dan bersanding seminggu sebelum nya, Tema kali ni ialah Lambretta(nama pun dah best), lokasi yang di pilih Kelab Golf Rahman Putra dan Capsure KL. Memang best bila dapat shoot pasangan yang cukup sporting ni, semua keje jadi senang. Banyak halangan semasa di Capsquare, kami tidak di benarkan mengambil gambar oleh Guard Bangla yang bertugas, hujan dan macam-macam lagi, tetapi al-hamdulillah semua berjalan lancar. Thanx to Al-Malik dan Raihan yang sangat memberi kerjasama, dan many thanx to Shairul Faiz, Qayyum dan Akmal Adnan yang tak jemu memcurahkan ilmu mereka kepada saya.. adios














View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net