in - bingkai
Selangor Wedding photographer, jurufoto kahwin Selangor, jurugambar perkahwinan,
By: in bingkai

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  4  5  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 23-Feb-2010 10:11 Email | Share | | Bookmark
Pernikahan Faezah & Am




























Lame betul tak update gamba.. maklumla awal tahun masih lagi de tempias musim perkahwinan, kali ni shoot untuk http://mawaranggun7.fotopages.com/ di seksyen 7 Shah Alam, di temani oleh krool ( http://ac-krool.fotopages.com/ ) dan Faiz ( http://faizghazali.blogspot.com/ ). Mereka ni sangat hebat, segan lak aku.. huhu. Sehari sebelum majlis aku dah call faezah untuk begitau beliau simpan tenaga n rest dengan cukup, cos sok aku nak dera die orang time outdoor. Tapi tak sangka aku,kerul n faiz yang flat, bayangkan shoot pukul 2 petang dengan cuaca yang sangat panas sekarang. Mau tak kene darah tinggi..hehe, nway tahniah buat Faezah n Am, smoga berbahagia.. Thanx to Mawar Anggun7, Kerul n Faiz..

ShahFazrie Miskon
Photographer
In-Bingkai Wedding Photographer
Mobile : +60192726622
Email : in.bingkai@gmail.com
Facebook : Shahfazrie Miskon
Flickr :http://www.flickr.com/photos/eirzaf


Saturday, 23-Jan-2010 12:00 Email | Share | | Bookmark
Hadzrami dan Juliziana























Wednesday, 20-Jan-2010 12:00 Email | Share | | Bookmark
Syah Rizal dan Nurshirah

















Monday, 18-Jan-2010 13:28 Email | Share | | Bookmark
Reception & Outdoor Ediet Kay Dan Dj Chenta

Event :sanding+Outdoor
Venue : Dewan Wisma Sejarah + Tasik Titiwangsa
Date : 13 December 2009
Official Photograper : Shahfazrie
Tag Photographer : Ad Ismail
& krool http://ac-krool.fotopages.com/


Tel: +60192726622
facebook : shahfazrie





Sunday, 17-Jan-2010 13:40 Email | Share | | Bookmark
Adzmin & Najiha 2

Event : Wedding Outdoor
Veneu: Ladang Teh Dara(Nearby Muadzam)
Date : 21 November 2009
Official Photographer : Qayyum Soberon
Second Photographer : Shahfazrie


tel:+60192726622
facebook: Shahfazrie















[<<  <  1  2  [3]  4  5  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net